ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові замінюють аварійний водогін, довжиною 600 метрів

Львівський портал

|

У Львові замінюють аварійний водогін на вул. Творча – Грінченка. Тут прокладають новий водогін довжиною 600 метрів. Вартість робіт становить 300 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Заміна внутрішньоквартального водогону на вул. Грінченка-Творчій є важливим етапом для покращення водопостачання у мікрорайоні. Це друга черга ремонту, після заміни ділянки водогону на вул. Мазепи. Закінчити її планують до кінця вересня. Опісля заплановано провести масштабний ремонт на вул. Хвильового-Інструментальній. Також найближчим часом почнеться ремонт у Сихівському районі: бригада «Львівводоканалу» перекладатиме ділянку водогону від мікрорайону Санта-Барбара до вул. Коломийської.

«Львівводоканал» заміняє мережі по цілому місту. Роботи тривають на вул. Грінченка-Творчій; Сахарова, Стрийській та Любінській.

Нагадаємо, у зв’язку з підключенням новозбудованого водопроводу, сьогодні, 31 серпня 2010 р., з 10 по 20 год. припинено подачу води у частину Шевченківського району, обмежену вулицями Грінченка, 1, 5, 11б, 13, 19, вул. Творча, 2, 12, 14, 16, Очаківська, 5, 7, Ламана, 6, 8,20, 22.

За перше півріччя  підприємство замінило 11 км найбільш аварійних ділянок водогонів. Водогони заміняють в основному на аварійних ділянках,  а також під час ремонту доріг.

Залежно від рівня фінансування «Львівводоканал» щорічно виконує заміну від 20 до 40 км аварійних водогонів. До прикладу у 2008 р. – 21 км, у 2009 р. – 40 км. У січні 2010 р. підприємство закупило 13 км поліетиленових труб різних діаметрів та розпочало роботи на тих ділянках водогонів, де фіксується найбільше витоків води.

До кінця року запланували прокласти ще 7 км міських водопровідних мереж та замінити збірні водопроводи на водозаборах Старе Село, Бібка, ділянки магістральних водогонів «Винники-Кривчиці», «Винники-Довга».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *