ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановлять вказівники для туристів

Львівський портал

|

У Львові  встановлять 100 декоративних опор з вказівниками для туристів, на яких буде зазначено напрям туристично-привабливих об’єктів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив радник міського голови Олексій Побурко, у Львові також встановлять 40 інформаційних таблиць з вказівниками та мапами з конкретним місцем перебування користувача. Такі конструкції планують встановити на перехрестях Львова.

Нагадаємо, зараз проводиться робота із встановлення електронних центрів допомоги туристам. Один з таких центрів встановлено біля Львівської міської ради. Такі центри містять інформацію про Львів та Львівщину, а також є перелік закладів культури (музеї, галереї, театри, кінотеатри, виставкові зали, сакральні споруди…), готелів, хостелів, закладів харчування, маршрути Львівщиною. Міститься в електронних центрах також і довідкова інформація, а саме: транспортне сполучення, зв`язок, медицина, екстрена та довідкова інформація. 

«Вся проведена робота, це лише частина проекту «Створення інформаційної інфраструктури для туристів у Львові», – зазначив радник міського голови Олексій Побурко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *