ОСТАННІ НОВИНИ

Від суботи львів’яни зможуть висловитися в телеефірі без купюр

Львівський портал

|

Сказати все, що думаєш у телеефірі – відтепер таку можливість матиме кожен. Вперше у Західній Україні телеканал «ZIK», який виходить в ефір з 1 вересня, презентує  новий проект «Вільний мікрофон». 

Щосуботи з 13.00 до 17.00 год. кожен охочий може прийти до пам’ятника Т.Г. Шевченка у Львові (на «Стометрівці») і висловити вголос свою думку на будь-яку тему. Її почують і побачать в ефірі телеканалу «ZIK» усі мешканці західного регіону України. Організатори обіцяють цілковиту свободу слова. Прийди та вислови свою думку!

Найактуальніші та найболючіші проблеми, про які говоритимуть люди в рубриці «Вільний мікрофон», можуть стати предметом дослідження журналістів телеканалу і перерости у повноцінні телесюжети, а отже – якнайшвидше вирішитися. 

Спецпроект «Вільний мікрофон» стартує з  28 серпня. А вже з 1 вересня коментарі та думки людей транслюватимуться в ефірі телеканалу «ZIK».

Довідкова інформація:

Дивіться телеканал « ZIK» :

Ефір -12 канал.

Кабельні оператори західного регіону України.

Супутник АМОS 2   4W; частота – 11609.75 МГц.; FEC  3/4; символьна швидкість – 3600 Ксимв./сек.; поляризація – горизонтальна. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *