ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок отримав орден від Патріарха Філарета

Львівський портал

|

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет вручив учора голові Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олегу Тягнибоку Орден Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня. Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Святійший вручив почесну відзнаку лідеру "Свободи" із формулюванням "За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви".

Нагадаємо, що одним з основних пунктів "Програми захисту українців" – програми ВО "Свобода" – є сприяння створенню єдиної Української помісної церкви з центром у Києві.

20 серпня 2010 року сесія Тернопільської обласної ради ініціативи голови облради, cвободівця Олексія Кайди ухвалила звернення депутатів до Генеральної прокуратури України з приводу відсутності реагування на рішення Тернопільської облради щодо Почаївської лаври. Нагадаємо, що на пленарному засіданні тридцятої сесії Тернопільської обласної ради 11 лютого 2010 року було ухвалене рішення звернутися до Прем’єр-міністра України щодо включення до складу Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника або передачі у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області споруди Почаївської Свято-Успенської лаври.

До цього часу на адресу облради не надходило жодних повідомлень чи відповідей Кабінету Міністрів України з означеного питання і воно залишається без розгляду та вирішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *