ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні вулицю Сахарова закривають на ремонт

Львівський портал

|

Сьогодні, 26 серпня, у Львові розпочинається ремонтні роботи на дорожньому полотні вулиці Сахарової. Дорогу ремонтуватимуть у два етапи: спочатку відремонтують відрізок дороги від вул. Нечуя-Левицького до вул. Горбачовського, а потім від вул. Горбачевського до вул. Княгині Ольги. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Як повідомили в управлінні капітального будівництва, першу ділянку дороги ремонтуватимуть три тижні, після чого роботи продовжаться на відрізку від вул. Горбачевського до вул. Княгині Ольги. На перехресті цього відрізка буде збудована нова транспортна  розв’язка.

«Транспорт, який курсує з вул. Кн. Ольги, повертатиме наліво на вул. Горбачевського, на вул. Чупринки. Також відкриємо правий заїзд по вул. Котляревського. У зворотному напрямку транспорт курсуватиме по вул. Нечуя-Левицького на Горбачовського і по Котляревського, на вул. Чупринки також буде організовано роз’їзд цього транспорту», – зазначив Ігор Фалюта.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», на час ремонтних робіт по вулиці Сахарова, для зручності пасажирів, по трамвайному маршруті №3 курсуватиме ще два додаткові трамвайні вагони.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *