ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали закликають політичних опонентів не переходити межу закону і християнської етики

Львівський портал

|

Львівська обласна організація Партії регіонів оприлюднила заяву стосовно особливостей святкування 19-ої річниці Незалежності на Львівщині. У заяві, зокрема, наголошується, що окремі політичні сили намагалися перетворити свято української державності на розбрат, протистояння та пошук ворогів у своїй державі.

Текст заяви подаємо повністю:

«Велично і з піднесенням відсвяткували 19-ту річницю незалежності України галичани.

Жителі Львова та області змогли переконатися, що міфи про загрозу української державності  та незалежності з боку нової влади є звичайною брехнею. Дивним є той факт, що торжества з нагоди 19-ої річниці незалежності проігнорували фактично всі народні депутати від Львівщини, лідери партій, що найголосніше декларують свою любов до України.

Більше того, велике свято української державності та єднання українців вони намагалися, як зазвичай, перетворити на розбрат, протистояння та пошук ворогів у своїй державі.

Хочемо нагадати цим політиканам, що за незалежність України голосувала переважна більшість громадян як на Заході так і на Сході держави. А тому, намагання випячувати свої заслуги в здобутті Україною незалежності є м’яко кажучи перебільшенням. Те, що Україна незалежна і вже дев’ятнадцять років розвивається як єдина соборна держава – заслуга тільки мудрого, талановитого, терплячого і працьовитого українського народу.

Ці політики, котрі навіть у день великого національного свята знову робили спроби полякати галичан Партією регіонів, безроздільно хазяйнують на Львівщині всі роки незалежності. Результати їхньої роботи очевидні: найбільший рівень безробіття в Україні, найнижча в державі середня заробітна плата, лідерство в казнокрадстві, тощо.

Вони живуть в палацах, а народ жебракує. Безсовісно паразитуючи на любові галичан до України вони знову і знову приходять до влади на одній, по суті тоталітарній технології, пошуку надуманих ворогів і загроз державі.

А настав час спитати в чиїх руках за безцінь опинилася земля, заводи та інші об’єкти державної та комунальної власності, де вчаться їхні діти, чому вкрадені ними гроші працюють не на Україну, а на іноземні держави.

І не треба показувати на Київ чи Донецьк. Давайте починати наводити лад  із себе, тим більше, що ми претендуємо на монополію в любові до України. Так доводьте її не словами, а вчинками.

Опускаючи правовий аспект проблеми, абсолютно нехристиянськими, недемократичними є спроби політиків брати на себе відповідальність вказувати людям храм де їм належить молитися.

В кожного з нас непроста дорога до Бога.

Бог зробив нас вільними у виборі. Христос прийшов у цей світ, щоб спасти його від гріха. І кожен з нас має шанс це зробити, тільки увірувавши в нього, а не за конфесійною приналежністю до цієї чи іншої церкви.

Львівська обласна організація Партії регіонів, в котре закликає своїх політичних опонентів не переходити межу християнської етики, Закону і цивілізованих правил поведінки.

Ми готові до дискусії, що буде сприяти розвитку демократії і української державності. Одночасно будемо вимагати від влади дієвої реакції на порушення закону».

                                     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *