ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко закликає українців «до напруженої і тривалої боротьби»

Львівський портал

|

Юлія Тимошенко закликає кожного громадянина України зробити свій внесок у справу боротьби за повернення держави на демократичний шлях розвитку. Про це повідомляє офіційний сайт БЮТ.

"Нам потрібно готуватися і організуватися до напруженої і тривалої боротьби, яка раз і назавжди може завершитися вашою перемогою", – заявила Юлія Тимошенко сьогодні на мітингу з нагоди Дня Незалежності України, який пройшов біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Києві, повідомляє її персональний сайт.

Лідер опозиції закликала кожного свідомого громадянина проводити просвітницьку роботу щодо справжніх дій влади. "Нам потрібно, щоб кожна людина в Україні знала свій план дій і свій можливий внесок в нашу сьогоднішню боротьбу", – зазначила вона.

"Хто може – мусить боротися і агітувати людей. Хто може – вносити членські внески і роздавати газети. Хто може – мусить єднати людей і виводити на акції. Усе це – наша спільна робота, яка дасть нам нарешті бажаний результат", – зауважила лідер ВО "Батьківщина".

Юлія Тимошенко наголосила, що сьогодні завданням Комітету захисту України якраз і є "відпрацювання алгоритму дій для кожної людини".

"Замість розпачу, агресії, замість безпорадності нам потрібно закінчувати з нашими скаргами на президентські вибори, з усіма нашими скаргами на погані рішення Януковича. Наш шлях – чіткий план дій і віра. Це перше, що нам потрібно зробити", – переконана Юлія Тимошенко.

Лідер ВО "Батьківщина" закликала всіх присутніх біля пам’ятника Тарасу Шевченку відсьогодні розпочати переможну ходу, яка ознаменує початок боротьби за повернення до демократичної України.

"Я хочу, щоб сьогодні саме з цього Майдану, саме від пам’ятника нашому Кобзареві ми почали переможну ходу, ми почали ходу надії, віри і становлення. І я переконана, що коли ми зберемося святкувати 20-у річницю (Незалежності України), багато з наших надій вже перетворяться на втілені результати, багато наших мрій стане реальністю і багато розпачу стане, навпаки, впевненістю і переконанням. І тому, дорогі мої, до роботи!", – закликала Юлія Тимошенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *