ОСТАННІ НОВИНИ

FEMEN заявляє, що завтра до Львова з’їдуться секс-туристи з Туреччини

Львівський портал

|

Жіночий рух FEMEN напередодні матчу-відповіді плей-оф раунду Ліги Європи між "Карпатами" і турецьким "Галатасараєм" звернувся до Львівської міської ради з вимогами заборонити уболівальникам "Галатасараю" приїздити до Львова.

FEMEN закликає вболівальників "Карпат" підтримати цю ініціативу, і не дозволити "турецьким мачо" з поганою славою господарювати в культурній столиці України.

"Ми впевнені, що приїзд турецьких уболівальників на гру з "Карпатами" призведе до зростання проституції та секс-туризму в місті Львові. Туреччина вже давно є зоною сексуального рабства для українських жінок, а турки – основними споживачами сексуальних послуг в Україні. За нашими статистичними даними, зібраними разом з Інститутом політичних, соціологічних і маркетингових досліджень ім. Т. Шевченка, 52% молодих українських дівчат отримували непристойні пропозиції саме від турків.

Такі жорсткі заходи можуть стати перевіркою для української влади перед майбутнім Чемпіонатом Європи з футболу, під час якого наплив секс-туристів буде в рази більше. Якщо не припинити це ганебне явище зараз, то ми ризикуємо перетворити мільйони українських дівчат у сексуальні мішені для туристів у 2012 році", – йдеться у заяві FEMEN.

"Ми сподіваємося, що відомий на всю Україну львівський патріотизм та принциповість покладуть край інституту псевдофутбольних фанатів, для яких футбол – лише зручний привід для хуліганства та проституції. Нам не потрібні такі уболівальники! Захистимо українських дівчат від цієї "дикої орди" разом!"

Нагадаємо, що матч "Карпати" – Галатасарай відбудеться 26 серпня на стадіоні "Україна" у Львові. Початок гри – 21:45.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *