Закон про місцеві вибори таки змінять: коаліція підтримала ініціативу Януковича

Львівський портал

|

Парламентська коаліція підтримала ініціативу Президента України Віктора Януковича стосовно внесення змін до закону про місцеві вибори. Про це повідомляє прес-служба Президента.

Як йдеться у повідомленні, 25 серпня Президент провів зустріч із членами ради коаліції «Стабільність та реформи». Було ухвалено рішення про підтримку коаліцією ініціативи Глави держави про необхідність внесення змін до закону про місцеві вибори.

Ухвалено рішення про проведення 30 серпня позачергової сесії Верховної Ради України, на якій, окрім зазначеного, буде також розглянуто питання про внесення змін до закону про державні гарантії відновлення заощаджень громадян  та про соціальний захист громадян у зв’язку з формуванням тарифів на житлово-комунальні послуги.

Нагадаємо, новий закон «Про вибори депутатів Верховної Ради Криму, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів» набув чинності 31 липня. Згідно до закону, місцева організація партії має право висувати своїх кандидатів в депутати місцевих рад лише в тому випадку, якщо вона зареєстрована за 365 днів до виборів.

Місцеві вибори мають відбутися в Україні 31 жовтня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *