ОСТАННІ НОВИНИ

Об’єми перевезень на Львівській залізниці збільшено на 19%

Львівський портал

|

Цього року на Львівській залізниці відбулося певне збільшення об’ємів перевезень – на 19% у порівнянні з відповідним періодом 2009 року. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник Львівської залізниці Богдан Піх.

Зокрема, за словами Богдана Піха, на 19% збільшились об’єми вантажних перевезень, на 4% – пасажирські перевезення та на 19,4% збільшилась зарплата працівників залізниці. «Для нас зараз головне ріст вантажних перевезень, адже вони нас годують. А ось приміські перевезення для нас є збитковими, бо з кожної витраченої гривні залізниці повертається 12 копійок. Що стосується пасажирських перевезень, то з 1 грн нам повертається 90 копійок. Тішить також те, що зарплата у залізничників збільшилась на 454 грн. Зараз середня зарплата наших працівників становить близько 2 тис 700 грн», – зазначив Богдан Піх.

Він також додав, що впродовж перших семи місяців цього року, залізничники працювали по чотири дні на тиждень і лише останній місяць – повний робочий тиждень.

Водночас Богдан Піх зауважив, що Львівській залізниці потрібно ще надолужити об’єми перевезень на 15%, аби вийти на докризові об’єми перевезень 2008 року. 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *