ОСТАННІ НОВИНИ

На митниці у Краківці вилучено арсенал мисливських набоїв

Львівський портал

|

У Міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець – Корчова» працівники Львівської митниці запобігли спробі незаконного переміщення арсеналу  мисливських набоїв.

Нещодавно громадянин України, прямуючи в Україну через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Краковець» Львівської митниці вантажним автомобілем марки „Citroen”, вчинив дії, спрямовані на переміщення 96000 штук гільз капсульованих з пластмасовим корпусом 12 калібру, 150000 штук єврокапсуль, 140 кг пороху мисливського, загальною вартістю 81859,75 грн, з приховуванням від митного контролю, шляхом подання митному органу як підстави для переміщення товару підроблених документів.

До митного контролю гр. М. було подано документи згідно з якими з Польщі на адресу одного з підприємств  Львова  перевозились боєприпаси. Однак під час митного контролю, за допомогою технічних засобів митного контролю у дозволі та дублікаті дозволу виявлено підробку (виправлення) записів, а саме: 150000 шт капсул на 450000 шт капсул, 150 кг мисливського пороху на 450 кг мисливського пороху та 200000 шт капсульованої гільзи на 300000 шт капсульованої гільзи. Факт підробки документу також підтверджено листом Головного Управління МВС України у Львівській області

За цим фактом, за ознаками ст. 352 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил. Товар, та автомобіль затримано до рішення суду, повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *