ОСТАННІ НОВИНИ

Маркевич залишає посаду головного тренера збiрної України з футболу

Львівський портал

|

Головний тренер збiрної України з футболу Мирон Маркевич залишає цю посаду. Вiдповiдна офiцiйна заява М.Маркевича надiйшла в розпорядження агентства "Iнтерфакс-Україна" сьогодні, 21 серпня.

"Змушений повiдомити уболiвальникам українського футболу про те, що вiд сьогоднi я залишаю посаду тренера нацiональної збiрної. ФФУ повнiстю дискредитувала себе нещодавнiм рiшенням КДК щодо ФК "Металiст", i я не маю морального права працювати в органiзацiї, яка цiлеспрямовано знищує харкiвський футбол. Я був i залишаюся тренером ФК "Металiст" i не можу зрадити рiдний клуб", – iдеться в заявi.

М.Маркевич зазначає, що "його совiсть перед українськими уболiвальниками чиста".

"Протягом тих мiсяцiв, коли я очолював збiрну, вона не зазнала жодної поразки. Й це незважаючи на те, що ФФУ свiдомо вiдверто iгнорує iнтереси головної команди країни в питаннях складання адекватного iгрового графiка, селекцiї, фiнансування та iнфраструктурного забезпечення",- заявив тренер.

М.Маркевич висловив сподiвання, що його наступником стане гiдний фахiвець, який зможе прийняти естафету й вирiшити завдання, якi стоять перед збiрною України на Євро-2012.

Як повiдомлялося, президент ФФУ Григорiй Суркiс i Мирон Маркевич пiдписали особистий контракт головного тренера нацiональної збiрної України з футболу в квiтнi цього року.

Ранiше, на початку лютого, виконком ФФУ призначив головним наставником збiрної головного тренера харкiвського "Металiста" М.Маркевича.

М.Маркевич, 1951 р. н. – заслужений тренер України з 1977 року. З 2005 року головний тренер харкiвського "Металiста". В сезонах 2006-2007, 2007-2008 i 2008-2009 пiд його керiвництвом команда здобула бронзовi медалi чемпiонату України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *