ОСТАННІ НОВИНИ

Львів готується до Ярмарку спорту

Львівський портал

|

Львів активно готується до Ярмарку спорту, до участі в якому зареєструвалися вже 56 учасників. 

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, долучаються до спортивного свята й освітні заклади. Львівський державний університет фізичної культури, Львівське державне училище фізичної культури, школи міста та інтернати спробують свої спортивні можливості на Ярмарку.

Свято спорту триватиме в місті 3 дні. У спорткомплексі «Динамо», парку  культури та відпочинку імені Богдана  Хмельницького, стадіоні «Юність» будуть облаштовані спеціальні спортивні майданчики. Кожна федерація продемонструє особливості свого виду спорту. Також усі відвідувачі зможуть самостійно пограти в теніс, позмагатись в шахи, навчитись кидати спис, стріляти з лука. Під наглядом професійних тренерів проходитимуть майстер-класи, показові виступи.

У програмі Ярмарку спорту – майстер-класи з плавання, пейнтболу, гірськолижного спорту, гандболу, показові виступи волейболістів, регбістів, легкоатлетів, борців. На Ярмарку відбудуться швидкісні перегони велосипедистів, сеанс одночасної гри в шахи, змагання серед дітей зі стрибків у висоту, турнір-гра з хокею, майстер-класи з фехтування.

«Програма Ярмарку спорту справді  дуже цікава та насичена. Спортивні федерації  прагнуть представити  свій вид якнайкраще. Перед ними нелегке  завдання – переконати дітей та батьків, які будуть відвідувати Ярмарок, що займатись спортом справді корисно та модно. Львів’яни повинні зрозуміти, що спортивні навантаження зміцнюють організм. В місті є багато осередків та секцій, де можна подбати про своє здоров’я, було б бажання», – розповідає начальник відділу фізичної культури та спорту ЛМР Олександр Козловський.

Популяризувати  спорт будуть відомі львівські та українські зірки. Також в рамках підготовки до Ярмарку, 1 вересня усім львівським школярам будуть роздавати флаєри та буклети «Спортивнi можливостi для тебе» з інформацією про основні спортивні заклади міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *