ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівщини підтримує права мешканців у конфлікті з піцерією на Городоцькій

Львівський портал

|

За вказівкою прокуратури Львівської області прокуратурою Франківського району м. Львова забезпечується участь у  розгляді більше 10 цивільних справ з приводу скасування свідоцтва про право власності на будинок на вул.Городоцькій, 141, про приведення приміщення до попереднього стану, стягнення  моральної та матеріальної шкоди, про визнання нечинними розпоряджень органів місцевого самоврядування про введення в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта – приміщення закладу швидкої їжі на вул. Городоцькій, 141 у м. Львові тощо.

Крім цього, прокуратурою скеровано до суду три розслідувані кримінальні справи відносно службових осіб Франківської районної адміністрації Львівської міської ради та приватного підприємства, яке займалось розробкою проектної документації, за фактом зловживання службовим становищем та скоєння службового підроблення ст.364 ст.366 КК України. Зазначені справи знаходяться на стадії судового розгляду.

Поряд з тим, через неналежне вжиття інспекцією ДАБК у Львівській області дій щодо проведення обстеження будинку №141 на вул.Городоцькій в м.Львові та вирішення питання стосовно його подальшої експлуатації, прокурором Львівської області 18.08.2010 року скеровано лист Міністру регіонального розвитку та будівництва України Яцубі В.Г. з проханням вжити заходів відомчого контролю і реагування та забезпечення проведення комплексного обстеження будинку.     

Хід розгляду звернень мешканців, поданих на особистому прийомі прокурора області, взято на контроль, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.   

Як повідомлялося, причиною конфлікту навколо будинку на вулиці Городоцькій, 141, стало проведення необґрунтованої реконструкції підвальних приміщень та приміщень першого поверху під заклад громадського харчування «Піца Челентано», зі знесенням основних несучих стін, що, на думку заявників, призвело до виникнення зазначених тріщин у стінах будинку.   

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *