ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські рятувальники інтегруються у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини

Львівський портал

|

В рамках співпраці між Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності МНС та Варшавською головною школою пожежної служби реалізовано спільний міждержавний проект «Пандемія, криза, катастрофа – час діяти спільно! Україна інтегрована до європейських та глобальних систем цивільної безпеки – спеціальні навчання та практикуми для адміністративних кадрів та рятувальників». Про це повідомляє прес-служба ЛДУ БЖД МНС.
Проект передбачає інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини (European Community Mechanism for Civil Protection) і фінансується Євросоюзом. Метою проекту є адаптація українських фахівців, які працюють в галузі безпеки людини, до спільної роботи з міжнародними системами цивільного захисту і, зокрема, з Механізмом цивільного захисту Європейської Спільноти, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій і, особливо, тих, які мають транскордонний характер.
Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС України сьогодні є провідним вищим навчальним закладом України в галузі безпеки людини, який визнали у Європі та включили до загальноєвропейського механізму забезпечення безпеки. 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *