ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці впіймали велосипедиста-грабіжника

Львівський портал

|

Львівські правоохоронці затримали чоловіка, який віртуозно катаючись на велосипеді вуличками Львова, зривав з львів’янок золоті ланцюжки, віддавав їх до ломбардів, а за отримані гроші годував сім’ю. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Дружина навіть не здогадувалась, чим займається її чоловік. Адже він виїздив зранку, а ввечері повертався з грошима додому. Проте увесь час чоловік займався грабунками.

«Він віртуозно володів велосипедом. До своїх жертв під’їжджав ззаду, виривав ланцюжок і тікав», – розповідає головний міліціонер Львова Станіслав Броневицький.

Впродовж липня цього року до райвідділів міста звернулось більше п’ятнадцяти жертв грабіжника на велосипеді. Усі розповідали ту ж історію. Під’їхав ззаду, зірвав ланцюжок і зник.

«Жертвами віртуоза були, зазвичай, молоді беззахисні жінки. Перелякані жертви не завжди могли описати грабіжника. На жаль, і наші громадяни, які неодноразова бачили зловмисника, уникали розмов із міліцією і не хотіли допомагати у розкритті злочинів», – розповідає Станіслав Броневицький.

Працював велосипедист у різних районах Львова, тому правоохоронцям важко було вийти на його слід. У місті збільшили кількість нарядів, аби спіймати велосипедиста-віртуоза.

Затримали грабіжника на вулиці Антоновича на гарячому. Він тікав після скоєння червового злочину. Затиснений до будинку двома міліцейськими автівками, він уже не міг вислизнути від міліціонерів. 

Грабіжник не сподівався , що його затримають. Він вважав себе спритником, адже на велосипеді можна сховатись у будь-якому під’їзді, прошмигнути через двір, і, навіть, швидко оминути корки на найвужчих вуличках. 

На лаву підсудних зловмисник потрапить не вперше. Зовсім недавно він вийшов із в’язниці, де відбував покарання за автокрадіжки та грабежі.

Проти зловмисника порушили карну справу, зараз він знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання. Натомість правоохоронці звертаються до усіх, хто, можливо, став жертвою грабіжника на велосипеді – не зволікати і повідомити про пограбування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *