ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять звертатися за отриманням субсидії за місцем прописки

Львівський портал

|

4 липня 2010 р. Уряд  прийняв зміни  до Положення про  порядок  призначення   та надання   населенню   субсидій  для   відшкодування   витрат на оплату  житлово-комунальних  послуг, які вже вступили в дію.

Як інформує прес-служба Львівської міськради, з цього приводу районними управліннями Пенсійного фонду України у місті  Львові, розіслано поштою листи про  прийняті нововведення, а також  бланки заяв, декларацій із зразками їх заповнення. В цих листах вказано, що мешканці можуть звернутись для оформлення житлових субсидій у відділи соціального захисту того району, в якому вони одержують пенсію.

Проте управління соціального захисту  Львівської міської ради просить  львів’ян, які отримали ці листи, звернути увагу на місце їх реєстрації /прописки/, оскільки згідно з державними вимогами, громадяни за отриманням субсидії повинні звертатись у районні відділи соціального захисту за місцем реєстрації.

«Шановні  львів’яни, якщо Ви отримуєте пенсію в одному районі, а прописані в іншому, тоді Вам необхідно звертатись для оформлення державної житлової субсидії у районний відділ управління соціального захисту за місцем прописки», – наголошує заступник начальника відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат Галина Семків.

Контакти «Гарячих ліній», де можна отримати вичерпну відповідь щодо оформлення субсидій:

 

Управління  соціального захисту – вул. Галицька, 21, тел. 235 48 85

Галицький відділ – вул. Ф. Ліста, 5, тел. 235-80-83 

Личаківський  відділ – вул. Театральна, 10, тел.   235-71-62

Франківський  відділ – вул. Ген. Чупринки, 85, тел. 237-50-81

Залізничний відділ – вул. Виговського, 34, тел. 295-82-28

Шевченківський  відділ – вул. Липинського, 11, тел. 252-28-40

Сихівський  відділ – вул. Зубрівська, 9, тел. 221-80-55

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *