ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович змусить Хорошковського відповідати журналістам?

Львівський портал

|

На прес-конференції у Великих Сорочинцях Віктор Янукович вкотре запевнив журналістів, що він проти цензури. Всі ж розмови про згортання свободи слова в Україні вважає безпідставними: «Хто вам заважає писати правду? Назвіть мені компанію, власника! Поки що конкретної відповіді я не отримав», – заявив Янукович.

Однак одразу ж прізвище Президент почув. Журналістка телеканалу СТБ Наталія Соколенко назвала прізвище голови СБУ як посадовця, що замовчує інформацію: «Пане Президенте! Є прізвище – Хорошковський. Він на журналістські запити не відповідає». У відповідь Віктор Янукович пообіцяв змусити голову СБУ відповісти: «Я готовий отримати цю інформацію від вас конкретно, на які запити він вам не відповів. Він вам відповість».

Без відповіді, зокрема, лишився запит на ім’я голови СБУ Валерія Хорошковського від редакції «Вікна-Новини» із запитанням, хто фінансував святкування Дня СБУ у Палаці «Україна» за участі зірок російської естради (автор Сергій Андрушко).

Рух «Стоп цензурі!» закликає журналістів скористатися обіцянкою Віктора Януковича змусити голову СБУ й інших посадовців відповідати й розпочинає збирати журналістські запити до державних установ що залишились без відповіді. Факти ігнорування приймаються на e-mail Руху: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *