ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запровадять програму масового вивчення англійської мови

Львівський портал

|

У Львові незабаром функціонуватиме програма масового вивчення англійської мови. Як повідомляє прес-служба ЛМР, ініціатором цього проекту виступає Інститут міста.

Метою такої програми є проведення навчань для максимальної кількості львів’ян. У рамках програми будуть проводитись масові курси вивчення англійської мови, участь в яких зможуть взяти всі охочі. Основними центрами з вивчення іноземної мови стануть громадські місця: парки, площі, зони відпочинку. Курси будуть загальнодоступними та безкоштовними для всіх.

«Для транспортних перевізників, працівників закладів культури, лікарів, аптекарів, працівників державних установ будуть проведені спеціалізовані курси з підвищеним рівнем навчальної програми. Для цього окрім українських вчителів англійської мови, будуть залучені і іноземці», – повідомив в. о. голови правління Інституту міста Олександр Кобзарев.

Наразі Інститут міста подає заявки на отримання грантів для залучення додаткових джерел фінансування. Водночас, йде робота із залучення кадрової підтримки  мовної програми з ВНЗ, навчальних центрів та інших організацій в Україні та закордоном.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *