ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Тракту Глинянського перекривали вулицю на знак протесту

Львівський портал

|

Внаслідок непрофесійних дій міської влади обурені мешканці вулиці Тракт Глинянський учора, 14 серпня, о 8 годині ранку організували пікет. Близько сотні незадоволених людей  упродовж двох годин перекривали дорогу, вимагаючи повернути колишній  88-й маршрут. Про це повідомив голова ГО «Спільнота», депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк.

«Ситуація стала критичною, коли найвигідніший 88-й маршрут, який з’єднував такий віддалений район Львова, як Тракт Глинянський, з центром міста та вулицею Привокзальною, не збільшивши кількості машин і не попередивши людей,  продовжили ще й до села Лисиничі, – говорить Юрій Кужелюк. – Відповідно звідти маршрутка їхала переповнена, а мешканці Тракту Глинянського сісти в неї вже не могли».

Як зазначив депутат, за проханням ГО «Спільнота» до людей прибув також начальник міського управління транспорту Микола Шкурган. Обурені мешканці висловили своє незадоволення діями  міської влади.  Адже з початком осені та зими пасажиропотік збільшиться, доїхати до центру взагалі буде неможливо. Однак спільними зусиллями люди добилися свого. Микола Шкурган взяв на себе зобов’язання вирішити цю проблему шляхом збільшення кількості маршруток та врегулювати питання транспортного забезпечення села Лисиничі з обласною владою. Також  вже сьогодні було повернуто колишню кінцеву зупинку 88-ї маршрутки – агрофірма «Провесінь» на Тракті Глинянському

«Звичайно, я розумію і мешканців села Лисиничі, яким теж потрібно добиратися до міста, однак для цього слід було виділити окремий маршрут, а не продовжувати міський, збільшити кількість машин, щоб не створювати незручностей іншим, – говорить Юрій Кужелюк, – Не можна, не вивчивши проблему, робити певні дії, які можуть мати сумні наслідки. Як, наприклад, сьогодні мешканці Тракту Глиняського, не пускаючи 88-му маршрутку в село, ледь не побилися з  лисиничанами. Подібних ситуацій не можна допускати. Влада повинна врегульовувати такі проблемні моменти і серйозно ставитися до своїх обов’язків».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *