ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт площі Осмомисла буде дорожчим ще на 2 млн грн

Львівський портал

|

На реконструкцію площі Князя Осмомисла, в тому числі вул. Б. Хмельницького, виділено 2 млн грн з бюджету Львова. В сумі на ремонт закладено у 7,7 млн грн.

Відповідне рішення «Про затвердження змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2010 році першочергово проводяться з бюджету розвитку міського бюджету м. Львова» було прийнято виконавчим комітетом Львівської міської ради 13 серпня.

Цей перелік також передбачає збільшення внесків органів місцевого самоврядування у статутний фонд «Львівсвітла» на 925 тис. грн, і в сумі на цей рік вони сягнуть майже 9 млн грн. У статутний фонд «Львівтеплоенерго» додали 2 млн 200 тис. грн, «Львівводоканалу» – 4 млн грн. Не обійшлося і без Інституту міста, для якого у цьому рішенні передбачено внески у розмірі 300 тис. грн. Окрім того, ЛКП «Агенції з підготовки Львова до «Євро-2012» передбачено внесок у статутний фонд – 1,5 млн грн.

Додано також 245 тис. грн на реконструкцію зовнішнього освітлення в парках, і 120 тис. грн на зовнішнє освітлення території шкіл.

Також цим рішенням передбачено співфінансування програми цілодобового водопостачанняя Львова на 2,5 млн грн.

ЗІК

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *