ОСТАННІ НОВИНИ

Будівництво спортбаз до Євро-2012 під загрозою зриву?

Львівський портал

|

В Україні будівництво 9 спортбаз в рамках Євро-2012 профінансоване всього на 14,8%, повідомляє прес-служба Рахункової палати України.

Згідно з вимогами УЄФА, Україна має підготувати 32 тренувальні бази до проведення чемпіонату. До "Програми Євро", в редакції постанови уряду від 14 квітня 2010 р. № 357, включено заходи з підготовки 22 тренувальних баз. На 20 базах уже мали би розпочатися роботи, проте готуються до чемпіонату лише 11, з яких стосовно двох баз Мінсім`ямолодьспорту не володіє інформацією про стан робіт і обсяги залучених ресурсів, а на 9 інших спрямовано лише 14,8% запланованих коштів.

Аудитом встановлено, що з вини міністерства у 2008-2009 рр. не освоєні затверджені бюджетні призначення у сумі 63,7 млн грн та залишилися нереалізованими дві постанови уряду, якими виділено 58,4 млн грн коштів Стабілізаційного фонду на будівництво і реконструкцію спортивних баз. Суму у 5,1 млн грн, спрямовану на підготовку двох баз, включених до "Програми Євро", через безконтрольність з боку міністерства витрачено з порушенням норм чинного законодавства.

РБК-Украина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *