ОСТАННІ НОВИНИ

Обурені львів’яни заблокують завтра рух міської маршрутки

Львівський портал

|

Завтра о 8 годині ранку мешканці Тракту Глинянського погрожують влаштувати пікет і заблокувати проїзд маршрутного таксі № 88 у прильвівське село Лисиничі. Про це прес-службі ГО «Спільнота» повідомив депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк.

«До мене звернулися мешканці вулиці Тракт Глинянський зі скаргами на погане транспортне сполучення  їхнього району з центром міста», – говорить Юрій Кужелюк.

До цього часу кінцевою зупинкою маршрутки № 88 була агрофірма «Провесінь». Тепер 88 маршрут продовжили в село Лисиничі, що значно ускладнило можливість мешканців  Тракту Глинянського та прилеглих вулиць доїхати до центру міста.

Колись це був найвигідніший маршрут, який сполучав Тракт Глинянський , центр міста та вулицю Привокзальну, а зараз з Лисинич маршрутка вже їде переповнена і люди, які живуть  в районі Тракту Глинянського та прилеглих вулиць, сісти в неї не можуть.

«Зрозуміло, що мешканцям села Лисиничі теж потрібно якось доїжджати до Львова. Однак  міське управління транспорту,коли продовжувало маршрут до села Лисиничі, то мало б додати одну-дві  машини на цей маршрут. Тоді б не було проблем з добиранням ні для мешканців Тракту Глинянського, ні для мешканців села Лисиничі», – наголосив Юрій Кужелюк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *