ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю на площі Ринок пройде гала-концерт вуличних музик

Львівський портал

|

Цими вихідними на площі Ринок у Львові відбудеться заключний концерт «Фестивалю вуличних музик». Як заявила сьогодні на брифінгу заступник начальника управління культури та туризму ЛМР Любов Коломієць, мета фестивалю – презентувати Львів як культурну столицю України, а також дати можливість невідомим музикантам пробитися на велику сцену.

Вуличні музики щочетверга протягом місяця виступали на площі Ринок, представляючи такі музичні напрямки як класична музика, джаз, етно- та сучасна музика. Слухачі оцінювали музикантів у звичному для них форматі – кидали гроші  або ж підтримували оплесками чи схвальними вигуками. Найкращі з них і виступлять на гала-концерті в неділю, 15 серпня.

Професійне журі, до якого, за словами координатора проекту Анастасії Рибицької, входитимуть представники управління культури, управління промоції та музиканти, обере 5 найкращих вуличних музик. Кожному з них вручать премії міського голови у розмірі 1000 грн, які музиканти отримають у Міжнародний день музики – 1 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *