ОСТАННІ НОВИНИ

На під’їзді до Львова демонтували 38 незаконних рекламних щитів

Львівський портал

|

Прокуратурою Львівської області проведено перевірку додержання вимог чинного законодавства при розміщенні спеціальних конструкцій вздовж автомобільних доріг загального користування державного значення.

Під час перевірки виявлено 42 об’єкти зовнішньої реклами, які у порушення вимог Законів України Про автомобільні дороги”, “Про рекламу”, “Про дорожній рух”, “Єдиних правил ремонту та утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони”, затверджених постановою Кабміну, були встановлені у смугах відведення автодороги державного значення “Під’їзд до м.Львова з автодороги Київ-Чоп” без отримання дозволів та погоджень Укравтодору, Служби автомобільних доріг у Львівській області.

З метою усунення такого порушення керівнику Служби автомобільних доріг у Львівській області було внесено припис, на виконання якого демонтовано 38 незаконно встановлених рекламних конструкцій. Власники 4 конструкції звернулися до Державної служби автомобільних доріг України для отримання дозвільних документів, повідомляє прес-служба прокуратури області.

        

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *