ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розроблять проект нового автовокзалу біля аеропорту

Львівський портал

|

Львівська облдержадміністрація спільно з туроператорами та перевізниками розроблять концепцію автовокзалу, який знаходитиметься біля нового терміналу львівського аеропорту. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«До кінця наступного тижня облдержадміністрація має подати до Кабміну концептуальну пропозицію щодо функціонування проектованого автовокзалу, котрий буде розташований біля нового терміналу львівського аеропорту», – зазначив сьогодні під час наради з туроператорами та перевізниками заступник голови ЛОДА Володимир Губицький.

Заступник керівника області попросив туроператорів надати облдержадміністрації інформацію про кількість туристів, які прибувають до Львова та області. З його слів, це допоможе точніше визначити пасажиропотік нового автовокзалу та напрямки, що найбільше цікавлять гостей області. «Ми повинні зробити чітке обґрунтування, щоб визначити, на яку кількість пасажирів має бути розрахований автовокзал», – сказав В. Губицький.

«Лунають скарги, що львівський аеропорт погано працює, що стримує туристів. Новий термінал – це поштовх для туризму. Після реконструкції злітно-посадкової смуги тут зможуть сідати кращі літаки, а завдяки новому терміналу – значно поліпшиться обслуговування», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *