ОСТАННІ НОВИНИ

Львів проведе змагання з крос-кантрі серед любителів

Львівський портал

|

14 серпня у ландшафтному парку «Знесіння» відбудуться змагання любителів велоспорту, що входять в календар Кубку України з крос-кантрі. У змаганнях «Кайзер Кантрі» братимуть участь представники аматорського велоспорту з різних міст України, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Популяризація  велосипеда як засобу пересування і досконалого спортивного знаряддя, пропаганда активного і здорового способу життя, спортивний азарт та запал змагань зараз у моді. У Львові, як і у багатьох інших містах України, проводяться численні заходи – пробіги, марафони, перегони, які збирають разом ентузіастів велосправи», – розповів голова «Львівського Велоклубу» Олег Кошовський.

Кубок України з крос-кантрі серед любителів  – приклад самоорганізації аматорського руху. У дебютний рік Кубку в дев’ять етапів відбуваються зустрічі найсильніших велолюбителів з усієї  країни. Етапи охопили різні регіони: Київ, Суми, Полтаву, Кривий Ріг, Луцьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя.

Змагання «Кайзер Кантрі» проводять команди «Race’n’Bike», «babikes.com», громадська організація «Львівський велоклуб». Назву змагання отримало від назви місцевості проведення – Кайзервальду.

Перегони розпочнуться 14 серпня о 9.00 годині з реєстрації учасників, старт першої категорії – о 10.00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *