ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень Львів опиниться у епіцентрі фольклорної забави «Етновир-2010»

Львівський портал

|

З 20 до 23 серпня на площі Ринок буде проходити Міжнародний фестиваль фольклору «Етновир-2010». Відтак центр Львова заполонить музика та яскраві кольори національних костюмів різних народів світу, які представлятимуть гостям фестивалю культуру своїх країн.

Цьогорічний III фестиваль фольклору «Етновир-2010» представить фольклорні колективи з Індонезії, Сенегалу, Бразилії, Португалії, Іспанії, Польщі, Чехії та України. Також гості фестивалю зможуть спробувати екзотичні страви різних кухонь світу.

«Фестиваль дуже швидко набирає популярності і вже зараз подаються заявки на участь в «Етновирі-2011» від різноманітних колективів різних країн. Уже відібрано ансамблі з Аргентини, Мексики, Франції та Італії», – розповів організатор фестивалю Андрій Сидор.

Фестиваль відбувається під егідою Міжнародної Ради Організацій Фестивалів Фольклору і Традиційних мистецтв (CIOFF), що діє при ЮНЕСКО (www.cioff.org) та Міжнародної організації фольклорного мистецтва (IOV) (www.iov-world.com)

«Також цікавим подарунком для гостей «Етновиру» стане розіграш квитків у будь-яку точку світу разом з авіакомпанією AirBaltic, що підтримує концепцію розвитку туризму та культурних зв’язків і є партнером фестивалю. Для участі у розіграші від AirBaltic необхідно попередньо заповнити анкету учасника на сайті фестивалю (www.etnovyr.org.ua) та брати участь у жеребкуванні щовечора на головній сцені фестивалю», – додав А. Сидор.

Відкриється фестиваль 20 серпня о 18:00 уже традиційним парадом учасників, які урочисто пройдуть центральними вулицями міста.

Нагадаємо, за минулі роки фестиваль вже збирав представників фольклорних  ансамблів Кіпру, Мартініки, Ізраїлю, Чехії, Польщі, Мексики, Конго, Того, Індії, Македонії, Іспанії, Польщі та України. Кількість львів’ян та гостей Львова на минулорічному фестивалі перевищувала 30 тис. осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *