ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 500 молодих християн з різних країн світу проводять з’їзд у Львові

Львівський портал

|

Протягом цього тижня у Львові проходить ІХ Міжнародний з`їзд редемптористської молоді «Львів 2010». Учасниками з’їзду є  близько 500 молодих людей з різних країн Європи, Канади та Росії. 

Цей з’їзд проводиться уже в дев’яте в різних країнах світу, але в Україні вперше. Саме цього року Україна має честь репрезентувати свою культуру та поділитися традиціями Візантійського обряду, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Завдяки цьогорічній темі християнського з’їзду «Бути, як Ти!». Кожен з днів з’їзду має власну підтему і втілює в ній конкретну біблійну подію, а саме: «Відкритися, як Ти» – Хрещення Ісуса Христа, «Цінувати, як Ти» – Преображення Ісуса Христа, «Мовчати, як Ти» – події Великої Суботи, «Жити, як Ти» – уподібнитись до Ісуса Христа в Любові до кожної людини», – розповіла координатор з’їзду Галина Онишко.

«Саме тому, найголовнішим на цьому з’їзді є власне спілкування, яке надає змогу пересвідчитись, що Христовий Вогник Любові діє в усьому світі. Також кожна країна має можливість представити себе та свої традиції в години гуртків, які є доволі різноманітними: танці, плетіння, малювання, ліплення», – додала Галина Онишко.

Завтра, 12 серпня для учасників з’їзду на подвір’ї училища ресторанного бізнесу та туризму, що на вул. Пулюя 36 відбудеться концерт за участю українських гуртів «ДримбаДаДзиѓа» (Київ) і «П@п@ Карло» (Харків).

Співорганізатором заходу є Львівська міська рада. На завершення молодь разом з душпастирями збереться на спільну Святу Літургію в архикатедральному соборі св. Юрія, щоб подякувати Богові за проведені дні у Львові. А опісля матиме нагоду помилуватись красою древнього Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *