ОСТАННІ НОВИНИ

Антигей-маніфестація пройде у неділю центром Львова

Львівський портал

|

Маніфестація з ходою, присвячена захисту сім’ї перед гомосексуалізмом та ювенальною юстицією пройде центром Львова цієї неділі, 15 серпня, з 17 до 19 години. Як повідомили у Комітеті зі збереження християнської спадщини «Покров Богородиці», який є організатором ходи, маршрут параду пролягатиме через площу Ринок – вул. Краківську – вул. Лесі Українки – Оперний театр – пр. Свободи – пл. Міцкевича – пл. Галицьку – вул Валову – вул. Винниченка (ОДА).

Комітет зі збереження християнської спадщини «Покрови Богородиці» закликає усіх людей доброї волі на маніфестацію за припинення пропаганди ювенальної юстиції та гендерної політики (гомосексуалізму) в Україні.

«Гендерна система передбачає так званий «критерій вільного вибору», на основі якого будь-яка людина має право вибрати собі стать та реалізувати операцію по зміні статі, окрім того, вимагати від суспільства поваги, рівноправ’я, соціальних забезпечень та інше, а також узаконення гомосексуалізму: пропаганди гомосексуалізму в освіті, культурі і мас-медіа; легалізація гомосексуальних шлюбів; узаконення усиновлення дітей гомосексуальними парами тощо. Ювенальна юстиція передбачає: фальшивий захист прав дітей шляхом контролю сім’ї для забезпечення вседозволеності та розбещення дитини; заборону морального виховування дитини, а також вилучення дітей із благополучних сімей у зв’язку з недотриманням так званих «прав дитини», – йдеться у повідомленні організаторів.

Відтак маніфестанти вимагатимуть від президента України  і влади припинення впровадження гендерної системи та ювенальної юстиції та прийняття законів про охорону дітей і сім’ї:

1)  Закону про охорону дітей, молоді і сім’ї від пропаганди гомосексуалізму.

2)  Закону проти так званих реєстрованого партнерства (цей закон повинен заборонити ставити стосунки двох збочених людей однієї статі на один рівень з нормальною сім’єю).

3)  Закону про заборону переслідування за гомофобію.

4)  Закону про заборону усиновлення дітей гомосексуалістами.

5)  Закону про заборону впровадження ювенальної юстиції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *