ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині злодій викрадав з автівок номерні знаки, залишаючи власникам візитівки

Львівський портал

|

20-річного молодика затримали правоохоронці Дрогобича за викрадання з автомобілів номерних знаків та вимагання в автовласників грошей за їх повернення. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області. Як йдеться у повідомленні, днями до Дрогобицького міськвідділу міліції надійшло кілька звернень про викрадення номерних знаків з автомобілів. Усі випадки були дуже схожими – зранку водії помічали викрадення номерних знаків, натомість на лобовому склі знаходили візитівку злодія. Налагодивши зв’язок із викрадачем, автовласники могли забрати свої номери в підвалі якогось будинку, попередньо залишивши там дві сотні гривень. За добу таких сум позбулись власники «Опель Омега» і «Мерседеса», які в ніч з 7 на 8 серпня стали жертвами крадія.

Почерк крадіжок був один і той же, тому працівники міліції були переконані, що це робота одного зловмисника. І не помилились. 8 серпня до них звернувся власник «Славути» із запискою від вимагача. Оцінивши автомобіль, плата за повернення номерних знаків була дещо знижена – всього 100 гривень. У своєму «посланні» він вказав аби гроші залишили у вихлопній трубі того ж авто на одній із вулиць Дрогобича.

Поспілкувавшись із злодієм по мобільному телефону, працівники Дрогобицького міськвідділу міліції пішли до нього на зустріч з обіцяними грошима, прихопивши кайданки.

Зловмисника затримали. Тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *