ОСТАННІ НОВИНИ

Генсек УЄФА проінспектував львівські об’єкти Євро-2012

Львівський портал

|

Генеральний секретар УЄФА оглянув львівські об’єкти з підготовки до Євро2012 та здійснив прогулянку центром Львова. Зокрема, Джанні Інфантіно ознайомився із ходом будівництва нового терміналу львівського аеропорту, побував на будівельному майданчику стадіону до Євро-2012 та оглянув фан-зону на пр. Свободи.  Також генеральний секретар здійснив прогулянку по центральній частині міста – від памя’тника Т. Шевченку, повз  Каплицю Боїмів до Ратуші.

Зараз у Львівській міській раді триває презентація підготовки Львова до Євро-2012, по завершенню якої генеральний секретар зустрінеться з представниками ЗМІ, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, візит генерального секретаря УЄФА здійснюється напередодні засідання Наглядової ради УЄФА Євро-2012, яке пройде наприкінці вересня цього року в Ньоні, а його результати ляжуть в основу звіту і стануть предметом обговорення керівництвом УЄФА та проекту Євро-2012.

Метою візиту є ознайомлення зі станом підготовки інфраструктури до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, обговорення з представниками уряду України та міст-господарів ходу реалізації проектів, що здійснюються в рамках підготовки до фінального турніру УЄФА Євро-2012.

Після Львова делегація з УЄФА вирушить в Донецьк. Завтра, 12 серпня, делегація відвідає Харків та Київ.

Нагадаємо, що це перший візит Джанні Інфантіно в Україну та у Львів на новій посаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *