ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили проект Податкового кодексу

Львівський портал

|

Засідання Круглого столу з обговорення уточненого проекту Податкового кодексу України відбулося учора у приміщення ДПА Львівської області під головування заступника голови Львівської ОДА Геннадія Дмитренка. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Як йдеться у повідомленні, попередньо голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення спільно з державними податковими інспекціями у містах і районах області провели «круглі столи» за участю представників профспілкових та громадських організацій, а також платників податків щодо обговорення положень нового проекту Податкового кодексу України.

«За результатами проведеного засідання будуть систематизовані усі конструктивні пропозиції щодо удосконалення передбачених у ньому правових норм, механізмів виконання та адміністрування податків і зборів», – запевнив Геннадій Дмитренко.

Нагадаємо, 3 серпня 2010 року в газеті «Урядовий кур’єр» було опубліковано проект Податкового кодексу України з врахуванням поправок, внесених народними депутатами України. Поряд з тим, урядом вже затверджено графік проведення регіональних громадських слухань.

Таке слухання на Львівщині відбудеться 12 серпня 2010 року . Участь в обговоренні цього законопроекту візьмуть представники влади, бізнесу, науковці восьми областей України (Львівської, Івано-Франківської, Волинської, Тернопільської, Закарпатської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької). Обговорення проходитиме у приміщенні Львівського палацу залізничників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *