ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року податкова скерувала до суду 24 кримінальні справи на майже 50 млн грн

Львівський портал

|

За сім місяців 2010 року слідчими податкової міліції ДПА у Львівській області  в результаті розслідування економічних злочинів, переважно про умисне ухилення від сплати податків, скеровано до суду 24 кримінальних справи про вчинення 31 злочину. Затримано п’ять осіб за ст. 115 КПК України (затримання слідчим підозрюваного у вчиненні злочину) та взято під варту двох осіб. Про це повідомляє відділ зв’язків зі ЗМІ та громадськістю ДПА у Львівській області.

У процесі розслідування кримінальних справ донараховано обов’язкових платежів на суму 47,5 млн. грн., у тому числі по закінчених справах на суму 35,9 млн. грн.

Під час проведення досудового слідства відшкодовано 11,3 млн. грн., у тому числі по закінчених справах відшкодовано 1,9 млн. грн.

З метою відшкодування завданих державі збитків у закінчених провадженням кримінальних справах накладено арешт на майно на суму 24,4 млн. грн.

Станом на 31.07.10 судами Львівської області розглянуто 12 кримінальних справ, з них: 10 кримінальних справ минулих років, 2 – які скеровані до суду цього року. Всього, судами прийнято рішення по 14 особах, з яких засуджено шість осіб та звільнено від кримінальної відповідальності вісім осіб (амністія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *