ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Батьківщина» заявляє, що про місцевий виборчий скандал почує Європа

Львівський портал

|

Львівська обласна партійна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вимагає від влади припинити втручання у діяльність партії, спрямованого на її недопущення до участі у місцевих виборах. В іншому випадку соратники Тимошенко обіцяють розгорнути безстрокові акції протесту. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив заступник голови Львівської обласної ради, голово ЛОПО «ВО «Батьківщина» Роман Ілик.

«ВО «Батьківщина» не буде байдуже спостерігати за тими подіями, які відбуваються. Ми потужна політична сила і недопустимо такого свавілля влади, і цей серйозний виклик, який нам дали, отримає серйозну відповідь. Ми будемо розгортати безтермінові страйки, і про Львівщину буде говорити не тільки Київ, а, я вам обіцяю, що про нас буде говорити Європа, і скандалу не оминути», – наголосив Р. Індик.

За його словами, партійна організація є мобілізована і нараховує понад 27 тисяч членів, готових до рішучих дій. «Ми розпочнемо пікетування обласного управління юстиції з певними вимогами. Є звернення до міністра юстиції пана Лавриновича, яке набуде відкритої форми – у всіх містах і районах області ми будемо збирати під ним підписи проти рішення управління юстиції у Львівській області», – розповів Роман Ілик.

Щоправда, за його словами, наразі заплановано, що участь у пікетах під стінами обласного управління юстиції візьме близько півтисячі активістів партії. Паралельно з цим «Батьківщина» пікетуватиме Міністерство юстиції у Києві.

Роман Ілик наголосив, що він є легітимним головою Львівської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» і продемонстрував журналістам свідоцтво про реєстрацію та печатку організації. «На сьогодні є одна партійна організація «Батьківщини», яку я очолюю, є свідоцтво про реєстрацію і печатка організації. Всі інші речі щодо свідоцтва та появи екс-керівника партійної організації – це суцільна маячня», – зазначив Роман Ілик.

Він висловив сподівання, що до початку виборчої кампанії ситуація із недопущенням «Батьківщини» до місцевих виборів вирішиться сама собою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *