ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському парку ім. Івана Павла ІІ викладають бруківку і висаджують дерева

Львівський портал

|

Цьогорічні роботи з облаштування території парку ім. Івана Павла ІІ планують завершити до 21 вересня. Як повідомив сьогодні на брифінгу в.о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта, у 2010 році на ці роботи передбачено 1 млн 900 тис. грн.

Створення парку ім. Івана Павла ІІ біля Собору Різдва Пресвятої Богородиці розпочалося у 2009 році і коштували міському бюджету 956 тис. грн. Наразі на території влаштували зовнішнє водопостачання, підстелили рослинну землю та посіяли траву. На

90 % збудували поливальний водопровід і зробили зовнішнє освітлення.

«Останнє, що ми маємо здійснити у цьому році – замостити бруківкою доріжки, спроектовані у вигляді грецького слова «іхтеос»,  та посадити близько 3 тис. дерев», – зазначив Ігор Фалюта. – Однак вже наступного року роботи з розбудови території продовжаться».

Нагадаємо, що парк імені Івана Пала ІІ біля Собору Різдва Пресвятої Богородиці був урочисто відкритий у вересні 2007 року, тоді ж висадили і перші саджанці. Це перший в Україні парк, який закладено після проголошення незалежності. У 2001 році на місці майбутнього парку папа Римський Іван Павло ІІ зустрічався з українською молоддю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *