ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили понад 50 автомобілів «двійників» та розшукали 11 викрадених авто

Львівський портал

|

Під час проведення операції «Автомобіль» працівники ДАІ Львівщини виявили понад 50 автомобілів з підробленими номерами агрегатів та розшукали 11 викрадених авто. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Операцію «Автомобіль» проводять з метою посилення протидії злочинам, пов`язаним з незаконними заволодіннями транспортними засобами, попередження випадків експлуатації автомобілів "двійників" та транспортних засобів з номерними знаками, що їм не належать.

Працівниками ДАІ організовано заходи щодо обов`язкової звірки номерів агрегатів зупинених транспортних засобів із записами в реєстраційних документах та з обліковими базами Державтоінспекції.

Основні зусилля зосереджено на виявленні та припиненні фактів незаконного використання  громадянами України транспортних засобів, що тимчасово ввезені на митну територію України фізичними особами та перебувають під митним контролем.

Відтак виявлено 55 випадків експлуатації автомобілів з підробленими номерами вузлів та агрегатів, 11 одиниць автотранспорту, що перебував у розшуку, та вилучено 136 підроблених документів на транспортні засоби.

Також в ході операції "Автомобіль" проводяться обстеження СТО та інших об`єктів транспортної інфраструктури різних форм власності, під час яких перевіряються наявні там транспортні засоби. Наразі перевірено 850 таких об`єктів.

Нагадаємо, що у селі Красів Миколаївського району Львівської області при обстеженні так званої "авторозборки" виявлено 104 кузова та 54 двигуна автомобілів престижних марок, що ввезені в Україну контрабандним шляхом.

Оперативно-профілактичні заходи тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *