ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори Трускавецького фестивалю кіно популяризуватимуть стрічки українських режисерів

Львівський портал

|

Під час проведення ІІ Трускавецького міжнародного фестивалю телевізійних фільмів організатори акцентуватимуть увагу на українському кіно. Про це повідомила  головний спеціаліст відділу культури Трускавецької міської ради Зоряна Петрас, повідомляє медіа-центр Трускавецького міжнародного фестивалю телевізійних фільмів.

За її словами, фестиваль кіно у Трускавці став справжнім проривом для курортного міста, і хоч не все вдалося досконало, як хотілося б, але його проведення свідчить про бажання організаторів заходу посприяти розвитку Трускавця та українського кіно. «Фестиваль має низку досягнень. Насамперед – велика кількість учасників з інших держав, популяризація нашого курортного міста; активні обговорення за участю режисерів до і після трансляції фільмів про те, які люди знімалися у фільмі, як проходив процес зйомок. І, звичайно, це дуже цікавий  захід для людей, які відпочивають на курорті», наголосила Зоряна Петрас.

Процес підготовки до ІІ кінофесту, який зараз розпочався, має вирішити низку питань. Як зауважила Зоряна Петрас, великі надії організатори покладають на спонсорів та меценатів, людей, які люблять кіно та прагнуть позитивних змін в українській кіноіндустрії. «Для організації фестивалю насамперед потрібні люди, які прагнуть до того, щоб Україна процвітала. Якщо людина дійсно захоче долучитися до заходу, то організатори фестивалю будуть їй щиро вдячні», – зазначила Зоряна Петрас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *