ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ розповіла, як вона штрафує водіїв за паркування у центрі Львова

Львівський портал

|

У липні цього року працівники дорожньо-патрульної служби ДАІ склали понад 300 протоколів за адміністративні правопорушення на водіїв за порушення правил зупинки та стоянки у центральній частині міста. Про це йдеться у листі від начальника УДАІ у Львівській області М. Струса, передає прес-служба Львівської міської ради.

Також ДАІ вжило заходи щодо посилення контролю за дотриманням водіями правил зупинки та стоянки.

«Управління Державтоінспекції постійно готове до співпраці та взаємодії з Вами щодо забезпечення безпеки дорожнього руху та створення комфортних умов для усіх учасників дорожнього руху», – йдеться у листі.

Львівська міська рада нагадує усім водіям, що на час реконструкції площі Галицької, зони паркування, що діяли на проспекті Шевченка та на вулиці Словацького, ліквідовано до 1 вересня цього року. «Парковки ліквідовано до закінчення ремонтних робіт на пл. Галицькій. Адже на час ремонтних робіт на цих дорогах організовано двосторонній рух. Тому наголошую – паркуватись тут заборонено, про що свідчать відповідні дорожні знаки», – зазначає начальник управління транспорту та зв’язку Микола Шкурган.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *