ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові провели молитовну ходу пам’яті жертв єврейського гетто

Львівський портал

|

Молитовна хода "Марш Життя", приурочена до 69-ї річниці трагедії Бабиного Яру, пройшла вулицями Львова, де в часи окупації фашисти облаштували гетто.

Ініціатором акції стала делегація примирення з німецького міста Тюбінген. Вона організувала прибуття до України 200 представників, серед яких в основному діти, онуки та правнуки нацистів, котрі виявили бажання вибачитися за Голокост.

Молитовна хода розпочалася о 9.30 і пройшла від пам`ятника жертвам Львівського гетто на місці, де у часи Другої світової був вхід у нього, до місця масового захоронення жертв гетто.

Марш Життя в Україні розпочався 5 серпня за ініціативою Джобста Біттнера, керівника TOS Ministries International із м. Тюбінгена (Німеччина). Разом з християнами України, що представляють різні конфесії і деномінації, цей Марш пройдуть не лише українські євреї, що вижили під час Голокосту і їх нащадки, але також нащадки нацистів, що покаялися в своїй провині і провині своїх сімей  за масові знищення євреїв в Європі під час Другої Світової Війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *