ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція приходила в ресторан дочки Тимошенко через скарги сусідів

Львівський портал

|

У столичному управлінні МВС спростували інформацію, ніби міліція провела обшук у  ресторані дочки Тимошенко. В інтерв`ю «Газете по-киевски» колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сказав, що недавно співробітники Управління по боротьбі з економічними злочинами провели обшук і зробили повну виїмку документів в ресторані Ciro`s Pomodoro, який належить дочці Юлії Тимошенко –Жені Карр. Юрій Луценко підкреслив, що йому сказали – це справа під особистим контролем начальника ГУ МВС Києва.
Столична міліція відразу ж поспішила ці відомості спростувати.
«Цей ресторан розташований на вул. Шота Руставелі в житловому будинку і в міліцію скаржилися мешканці, що там постійно допізна голосно грає музика, якісь оглушливі рок-концерти проводять», – говорить Володимир Поліщук, начальник прес-служби столичної міліції. – «Не так давно перед рестораном спорудили літній майданчик, який своїм дахом впирався у вікна однієї місцевої мешканки. Вона написала скаргу і виявилось, що літня споруда розміщена незаконно, без всяких дозволів». 
Правоохоронці повідомили "Газеті…", що відвідували ресторан тільки з метою проконтролювати чи проводиться демонтаж споруди, на яку скаржаться мешканці. На нинішній момент прибудову вже знесли.

УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *