ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада деякі райони залишила без фінансування

Львівський портал

|

Відповідно до “Програми соціально-економічного розвитку Львівської області за рахунок бюджетних коштів на 2010 рік” окремі райони Львівщини виявилися фінансово обділеними. Про це заявив депутат Львівської обласної ради від УНП Ярослав Глова, інформує прес-служба ЛОО УНП.

Депктат зауважив, що якщо, до прикладу, взяти програму соціального будівництва об`єктів соціально-культурного призначення на 2010 рік: Трускавець і Самбірський район не отримали жодної копійки на дороги, а Буський район – взагалі був вилучений із цієї програми.

«За останні п`ять років Буський район ще ніколи так не був обділений коштами з обласного бюджету, як тепер. Згідно зі Статтею 44 Закону України "Про органи місцевого самоврядування" програми готують місцеві державні адміністрації і подають на затвердження радам – районним та обласним. Так у програмі Буської РДА, яка подавалася на затвердження, було прописано сім важливих пунктів, які не ввійшли до обласної програми Львівської обласної державної адміністрації. Я хочу, щоб жителі Буська знали, в обласній програмі не передбачено розв`язати такі проблемні питання, як добудова загальноосвітньої середньої школи міста Буськ №2, аварійно-відновлювальні роботи у будівлі Олеської лікарні, реконструкція дитячого садочка «Андріївка» Буського району, аварійно-відновлювальні роботи народного дому "Лісок", реконструкція Соколянської школи і санвузла внутрішніх мереж центральної районної лікарні», – завив він.

При цьому Ярослав Глова наголосив, що УНП підніматиме питання, чому на ці проблеми вирішили просто закрити очі. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *