ОСТАННІ НОВИНИ

Активній молоді Львіщини організували вишкіл у «Галицькому щиті»

Львівський портал

|

Урочисте відкриття Молодіжно-юнацького військово-спортивного, патріотичного відпочинкового табору «Галицький щит», організованого управлінням у справах сім’ї та молоді ЛОДА, відбулося 8 липня. Про це прес-службу ЛОДА поінформував начальник управління Андрій Рожнятовський.

230 юнаків та дівчат віком від 15 до 20 років з усіх районів Львівщини, що представляють молодіжні організації Українського козацтва, молодіжні громадські організації та організації учнівського самоврядування загальноосвітніх шкіл зібралися для вишколу у селі Старичі, на базі Яворівського полігону.

Табір «Галицький щит» має на меті утвердження духовності та національно-патріотичної ідеї в молодіжних колах, патріотичне та морально-етичне виховання молоді, що відбувається у формі пошукової та туристичної краєзнавчої роботи, тренінгів і лекцій, ігор та конкурсів, спортивних вправ та ін.

За перші декілька днів проведення заходу вже визначилися переможці у кількох конкурсних номінаціях – найкраще виконання патріотичної пісні, складання автомата на швидкість, вдягання засобів протихімічного захисту та навиків надання першої медичної допомоги. Переможці нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *