ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро-2012 у Львові реконструюють 11 гуртожитків

Львівський портал

|

У Львові визначено 11 гуртожитків, у яких передбачено реконструкцію та капітальний ремонт до Євро-2012. Таке рішення було прийняте на нараді з питань реконструкції гуртожитків, які включені до Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На нараді були присутні керівники всіх навчальних закладів, гуртожитки яких включені до держпрограми.

«Є гуртожитки, роботи по яких уже розпочалися. Є також такі, проектна документація котрих перебуває на експертизі. Крім цього, є такі об’єкти, де ще навіть проектні роботи не розпочинали. Проте всім гуртожиткам потрібні кошти для проведення відповідних робіт. Зараз розробляється окремий графік фінансування реконструкції гуртожитків, який буде поданий на погодження та затвердження у Міністерство освіти, Міністерство культури та Міністерство фінансів», – розповів заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький.

За його словами, кошти на реконструкцію та капітальний ремонт гуртожитків заплановані  немалі. «Навчальні заклади самі визначають об’єми робіт та підрядників, але професійного технагляду ніхто не проводить, бо відповідних фахівців університети та середні навчальні заклади не мають», – зазначив В. Губицький.

Відтак, заступник голови облдержадміністрації запропонував керівникам навчальних закладів укласти угоди з управлінням капітального будівництва ОДА щодо технічного нагляду. За його словами, експерти цього управління зможуть фахово визначити об’єм та якість виконаних робіт.

Протягом тижня Володимир Губицький зустрінеться з керівниками навчальних закладів, щоб детально обговорити проблемні  питання кожного гуртожитку. Відповідний графік уже розроблений. Як повідомив заступник голови облдержадміністрації, за підсумками цих зустрічей буде проведена чергова нарада з питань реконструкцій гуртожитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *