ОСТАННІ НОВИНИ

У «Батьківщині» заявляють, що Печерський суд не впливає на легітимність партконференції у Львові

Львівський портал

|

Через горезвісний Печерський районний суд м. Києва відбулось безпрецедентне втручання влади, а правильніше сказати режиму Януковича, у діяльність політичної партії. Про це 3 липня під час обласної звітно-виборної конференції ЛОО ВО «Батьківщина» заявив народний депутат України, голова Центральної контрольно-ревізійної комісії ВО «Батьківщина» Роман Забзалюк, інформує прес-служба обласної організації партії.

Як відомо, Печерський районний суд м. Києва своєю ухвалою зупинив дію постанови Президії політради партії ВО "Батьківщина" про виключення з партії Івана Деньковича та заборонив проведення конференції Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" до вирішення справи по суті. З відповідним позовом до суду звернувся І.Денькович.

«Це безпрецедентне рішення не лише в Незалежній Україні. Аналогів йому немає у всьому цивілізованому світі. Адже ми добре знаємо, що у демократичному суспільстві держава не може втручатись у внутрішню діяльність тої чи іншої політичної сили, – заявив Роман Забзалюк. – Ми можемо лише констатувати, що після приходу нової влади розпочались репресії політичні, економічні та гуманітарні».

Роман Забзалюк зазначив, що це судове рішення ні в який спосіб не вплине на легітимність звітно-виборної конференції, яка відбулась у Львові. «Конференція пройшла відповідно до Статуту партії та закону про політичні партії», – сказав він і додав, що керівництво «Батьківщини» вживе усіх кроків, аби довести неправомірність рішення Печерського суду м. Києва.  

Нагадаємо раніше прес-служба Блоку Юлії Тимошенко оприлюднила заяву, у якій розцінила дії І. Деньковича як намагання відпрацювати отримані за зраду кошти та вислужитися перед господарями з Партії регіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *