ОСТАННІ НОВИНИ

Горбаль розказав, як втричі збільшити надходження до місцевих бюджетів

Львівський портал

|

«Тільки нормальне адміністрування земельних ресурсів може збільшити надходження до місцевих бюджетів втричі, а то й у 5 разів». Про це голова Львівської ОДА Василь Горбаль заявив учора, 3 липня, під час зустрічі із громадськістю Самбора, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Голова ЛОДА повідомив, що уже передав Президентові документи про експеримент у галузі землевпорядкування. Йдеться про підпорядкування управління земельними ресурсами обласним адміністраціям. Василь Горбаль пропонує вперше запровадити такий пілотний проект на Львівщині.

Керівник області наголосив на необхідності створення фахового земельного кадастру на Львівщині, як це відбулося Києві, Харкові та Вишгороді. 

Василь Горбаль також нагадав про результати роботи міжвідомчої земельної комісії та незалежної групи консультантів. «Є близько десяти незаконних рішень та наказів Держкомзему. Один з них передбачає монопольне право друкувати державні акти права власності на землю, що суперечить чинному законодавству», – зазначив голова ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *