ОСТАННІ НОВИНИ

Головним «тимошенківцем» Львівщини став Роман Ілик

Львівський портал

|

Дванадцята обласна звітно виборна конференція Львівської обласної організації партії ВО «Батьківщина» пройшла у Львові сьогодні, 3 липня. Про це «Львівському порталу» повідомили у прес-службі ЛОО ВО «Батьківщина»

258 делегатів конференції заслухали звіт заступника голови обласної організації партії Ірини Яворської про діяльність партійного осередку у 2008-2010 р. Звіт отримав задовільну оцінку, хоча кожен виступаючий вважав за належне піддати критиці діяльність колишнього керівника львівської «Батьківщини» Івана Деньковича. Зрештою, Денькович заслужив на окрему постанову конференції, в якій було засуджено дії екс-керівника партійної організації, спрямовані на її розкол та дискредитацію.

Після цього відбулися вибори нового голови обласної організації. Керівник контрольно-ревізійної комісії ВО «Батьківщина» народний депутат Роман Забзалюк від імені вищого керівництва партії рекомендував обрати на посаду голови Львівської обласної організації першого заступника голови Львівської облради Романа Ілика. За цю пропозицію проголосували 252 учасники конференції при 4, що утрималися та жодному голосу проти.

Також обране нове бюро ЛОО ВО «Батьківщина» з 19 чоловік

У своєму виступі новообраний голова партійної організації визначив її основне завдання на сучасному етапі – підготовку до місцевих виборів.

Довідка

Роман Ілик народився 1963 року в місті Бориславі Львівської області. Закінчив Івано-Франківський медичний інститут, аспірантуру Київського інституту післядипломної освіти ім. П. Шупика Викладає у Львівському національному медичному університеті ім. Д. Галицького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *