ОСТАННІ НОВИНИ

На свіжовідремонтованій магістралі у Львові з’явились вибоїни і просідання

Львівський портал

|

Депутат Львівської обласної ради від УНП  Олег Немчінов звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з проханням встановити на вулиці Стрийській на ділянці від в’їзду в місто до вулиці Наукової дорожні знаки «Нерівна дорога» та «Вибоїна» відповідно до розділу 33 «Правил дорожнього руху». Про це повідомляє прес-служба депутата.

На думку депутата, відповідно до “Правил дорожнього руху” ділянка дороги з вибоїнами чи просіданнями дорожнього покриття заслуговує на спеціальне маркування, яке б попереджало водіїв про можливі незручності та запобігало аварійним ситуаціям.

Також Немчінов вимагає від мера негайно провести обстеження зазначеної аварійної ділянки дороги, яка менше року тому була капітально відремонтована за кошти державного бюджету та вжити термінові заходи з ліквідації просідання дорожнього покриття на проїзній частині, а  посадових осіб які спричинились до винекнення аварійності притягнути до відподальності.

Нагадаємо, 29 червня на сесії Львівської облради з ініціативи Олега Немчінова в порядок денний було влючено питання щодо створення Тимчасової контрольної комісії ЛОР з перевірки використання коштів державного бюджету, які були скеровані на ремонт доріг комунальної власності міста Львова у 2009 році. Зокрема йдеться про вулиці Стрийська, Наукова, Кульпарківська та Княгині Ольги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *