ОСТАННІ НОВИНИ

У Палаці мистецтв готують Львів до Євро-2012

Львівський портал

|

«Будуємо європейську Україну – готуємо Львів до Євро-2012!» – такий девіз громадського форуму, який відкрився у Палаці мистецтв.

Як розповів кореспондентові Укрінформу директор форуму Петро Мавка, до участі в ньому запрошено широке коло експертів у сфері урбаністики, архітектури, транспортних комунікацій, ландшафтного дизайну, благоустрою з державних, комунальних, приватних та громадських організацій. Під соціально-економічним кутом вони проаналізують проекти, що їх реалізує місто в плані підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. І відтак напрацюють рекомендації, покликані вдосконалити правові, організаційні, технічні та інші важливі моменти на цьому шляху. Важливо й те, що на форумі буде вироблено моделі  публічної дискусії громадськості і влади у сфері містобудування та благоустрою.

Ініціатором форуму виступив Західноукраїнський регіональний навчальний центр, а необхідні кошти надав Національний Фонд підтримки демократії (США). Такі зустрічі пройдуть також в Донецьку, Харкові, Одесі, Дніпропетровську та Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *