ОСТАННІ НОВИНИ

Товари, призначені для Євро-2012, звільнять від оподаткування

Львівський портал

|

Парламент вніс необхідні зміни в законах «Про Єдиний митний тариф» та «Про податок на додану вартість», котрі затверджують пільгові умови митного оформлення товарів і їх оподаткування, призначених для підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. За проголосував 241 депутат.

Зміни стосуються правил провезення на митну територію України товарів, призначених для підготовки та проведення Євро-2012, учасниками чемпіонату та уповноваженими особами, а також УЄФА. Ці товари звільняються від оподаткування на додану вартість до 1 вересня 2012 року.

Звільнені від ввізного мита та ПДВ предмети, що належать УЄФА, особам, призначеним УЄФА чи учасникам чемпіонату – як на ввезення, так і на вивезення. Це стосується усіх команд-учасниць, окрім господарів з України.

Наземний транспорт УЄФА ввозиться та пересилається на територію України в митному режимі тимчасового ввезення. Але ці автомобілі не можуть використовуватися з комерційною метою.

Право оформити пільгову декларацію товарів і предметів до Євро-2012 мають УЄФА, особи, призначені УЄФА, учасники чемпіонату або призначені ними митні брокери.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *